NBHC
Nederlandse Basset Hound Club

Jonge Hondendag NBHC 2024

De Jonge Hondendag Dag is voor onze rasvereniging en voor de fokkers een dag waar we erg naar uit kijken. We zien dan namelijk de honden terug die in de afgelopen periode zijn gefokt. Wat is van de pupjes geworden hoe zijn ze uitgegroeid, hebben ze goede karakters, zijn ze gezond? 

Naast dit serieuze gedeelte is toch vooral een gezellige ontmoeting van basset hound eigenaren en liefhebbers. Er zijn bovendien stands, met onder andere cadeautjes, beeldjes, verzorgingstips, nagels knippen. De honden worden deze dag door de keurmeester beoordeeld aan de hand van de officiële rasstandaard.

Maak het vooral niet spannend voor uzelf en voor uw hond en geniet vooral van deze dag. Het voorbrengen van uw hond hoeft echt niet perfect te zijn.

Inschrijfformulier Jonge Hondendag NBHC 2024

Datum: Zondag 1 september 2024
Locatie: Apeldoornse Kynologen Club
Adres: Polderweg 5, 7327GX Apeldoorn
Keurmeester: Gloria Blaauwendraat

Neem alstublieft bij het invullen van het formulier de stamboom van uw hond erbij. Per formulier één hond aanmelden. De inschrijving staat open voor honden met een stamboom die zijn geboren tussen januari 2023 en 1 december 2023. ook uit het buitenland geïmporteerd honden met stamboom zijn welkom.


 De inschrijving sluit op 1 augustus 2024

Bij veel inschrijvingen wordt u in een ochtend of een middagprogramma ingedeeld. 

U kunt hier nog een hond inschrijven.